Zorgpraktijken.nl werkt aan verdere ontwikkeling

Er zijn op Zorgpraktijken.nl inmiddels meer dan 3.000 werkzoekenden met een registratie geweest. Het aantal vacatures is ook stijgende! We werken momenteel hard aan een toename daarvan. We kunnen zien dat er ongeveer 60 bezoeken per dag zijn.

Verder is Zorgpraktijken actief op sociale media. Op Twitter en Facebook delen we leuke, interessante berichten over werkplekken en talenten in de zorg. Zo proberen we jou up-to-date te houden over het laatste nieuws met betrekking tot de zorgsector. Ook laten we jou via Twitter en Facebook weten als er een nieuwe aanmelding van een werkgever of een nieuwe vacature geplaatst is.

Bijzonder is dat Zorgpraktijken geen gebruikmaakt van cookies. Ons doel is om een onafhankelijk en transparant platform te zijn waar talenten en werkplekken binnen de zorg gekoppeld kunnen worden. Dit zonder tussenkomst of andere betrokkenheid van derden. Vandaar dat er ook geen cookies nodig zijn. Per 1 juli 2018 is het de bedoeling dat deelnemers, werkgevers en -zoekenden, een kleine bijdrage betalen. De reden hiervan is bewaking van de kwaliteit van de gegevens, zowel actuele vacatures als werkzoekenden, en kostendekking van ontwikkeling en beheer. 

Heeft u tips of opmerkingen laat het ons weten!