Betaalfaciliteiten Zorgpraktijken.nl actief

Zorpraktijken.nl: actueel en bewust gekozen kwaliteit

We vragen een kleine bijdrage aan zowel werkgevers die een vacature plaatsen als mensen die een werkplek zoeken. Tot juli 2018 was het mogelijk om op Zorgpraktijken.nl gratis een profiel te tonen, vacatures te plaatsen en die in te zien. Dit om te ervaren wat Zorgpraktijken.nl voor je kan betekenen. Op onze beurt hebben we de introductieperiode benut om de opzet en techniek goed af te stemmen op de wensen van de zorgsector.

Waarom vragen we een vergoeding? De bedoeling is dat de kwaliteit van het aanbod op Zorgpraktijken.nl steeds op het juiste peil blijft. Relevant en actueel. Je kiest immers bewust voor plaatsing van een profiel of vacature. Zo blijven de vacatures én het bestand met kandidaten actueel op orde. Vandaar ons credo: actueel en bewust gekozen kwaliteit

De bijdrage voor werkzoekenden is met opzet bescheiden gehouden. Ook wordt er een kleine vergoeding gevraagd voor het zoeken naar een geschikte kandidaat en plaatsen van een vacature. Tegenover deze bijdragen staat de directe inzet van handige technieken om vraag en aanbod in de zorg bijeen te brengen. Steeds een zo actueel mogelijk beeld van beschikbare talenten en vacatures in de hele zorgsector. Dat is volgens ons de meest succesvolle manier om vraag en aanbod van talenten en banen in de zorg bij elkaar te brengen.

Wij vragen een pakket te selecteren dat het beste past. De pakketten staan op de website: https://www.zorgpraktijken.nl/home/tarieven. Activeren en betalen werkt heel eenvoudig. Wie niet meer ingeschreven wil staan kan overigens heel eenvoudig de gegevens verwijderen. Maar we hopen natuurlijk op actieve deelname.

Wil je ondersteuning bij het plaatsen van vacature(s) of heb je vragen? Stuur een mail naar info@zorgpraktijken.nl of bel naar 088-0304111.